Onze brillen collectie !

Prodesign

Ontworpen en geproduceerd in Denemarken. Een Deense merk voor een stijlvolle look.

Dutz

Voor een kleurrijke, frisse eigenwijze look heeft Turnhout Optiek de Dutz collectie van eigen bodem. Nieuw! Titanz collectie is binnen. Licht in gewicht, maar zeer bestendig. Zelf ervaren? Dat kan nu in Turnhout Optiek.

Etnia

Geïnspireerd door bloemen en dierenrijk nemen de monturen de kleuren, texturen en materialen over van de natuur. gaat uw ‘groene’ hart al sneller kloppen?

Silhouette

Klassiek, modieus en tijdloos. Dat is Silhouette! Met de innovatieve materialen heel licht, maar zeer sterk. Randloze designs zonder scharnieren en schroeven. Bijna niet zichtbaar maar, toch prachtig.

Rayban

Ontdek de volledige Ray-Ban-brillencollectie met onmiskenbare brillenglazen en monturen voor dames en heren. De Ray-Ban-monturen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid aantal iconische stijlen die bij alle gezichtsvormen en voor tijdloze looks zorgen.

Prada

Prada brillen zijn mooi, excentriek en gekleurd. Prada voorziet en beïnvloedt vaak de toekomstige tendenties: geraffineerde design, vintage modellen met fijne details in verschillende kleuren voor de mensen die een aristocratische elegantie willen.

Emporio Armani

Een naam die wereldwijd bekend is en symbool staat voor elegantie en stijl; Emporio Armani legt de nadruk op detail en verfijning van kleuren en materialen.

Giorgio Armani

De brillen van Giorgio Armani hebben een tijdloze uitvoering. De ingetogen monturen ogen eenvoudig en elegant en dragen altijd het gekende Armani-logo.

Humphrey’s

De Humphrey’s brillen collectie staat voor verfrissend, vernieuwend, gewaagd en soms een tikkie provocerend

Komono

Komono is een prachtig merk uit België. De kwaliteiten van Komono betreft vakmanschap, precisie en esthetische perfectie. Door middel van deze eigenschappen ontstaat er een mooie , stijlvolle collectie.