Corona-virus

Update 02-07-2021
Onze winkel is normaal geopend. U kunt een afspraak plannen via 0104665358. Graag tot ziens

Update 14-12-2020
Onze winkel is geopend. U kunt een afspraak plannen via 0104665358. Graag tot ziens

Update 14-10-2020
Vanaf vandaag vragen wij u, als aanvulling, tijdens de oogonderzoeken en bril afstellingen in onze winkel een mondkapje te dragen. Verder zijn en voor onze winkel geen wijzigingen.

Update 14-7-2020.
Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM en het sectorplan optiek zijn onze openingstijden weer normaal en kunnen we weer alle handelingen voor u verrichten. We hebben natuurlijk nog wel een aantal regels in de winkel.

De winkel is open* op dinsdag t/m donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur, vrijdag van 9:30 tot 20:00 en zaterdag van 9:30 tot 17:00. Klanten die niet in de risicogroep vallen, fit zijn en met inachtneming van onze richtlijnen verrichten wij weer op afspraak: Oogmetingen ** , contactlenscontroles en contactlensaanpassingen. Heeft u vragen? Bel ons gerust.

Turnhout Optiek 010-466 53 58
Optiek Pijnacker 015-369 34 67

Krijgt u ons niet gelijk te pakken? Vraag dan een terugbelverzoek aan via https://www.turnhoutoptiek.nl/contactformulier/
* Wij verrichten de handelingen die wij kunnen nav de RIVM richtlijnen en het sectorplan optiek.
**Lees meer over hoe een oogmeting en brilverkoop verloopt hier.

Bereikbaarheid per e-mail:
De email boxen werkplaats@turnhoutoptiek.nl en info@optiekpijnacker.nl worden dagelijks bijgewerkt.

Contactlens bestellingen:
Voor de contactlensbestellingen is er een lensbestelformulier gemaakt https://www.turnhoutoptiek.nl/bestelformulier/ . Hier kunt u aangeven wat u wilt bestellen.

Lyric vervangingen:
Neem telefonisch contact op of vraag om een terugbelverzoek via https://www.optiekpijnacker.nl/contact-formulier/ als uw lyric ermee is gestopt. Preventieve vervangingen worden ook weer verricht.

Bril bestelling:
Mocht u een bril bij ons in bestelling hebben dan gaat alles op de achtergrond gewoon door.

Hoortoestel aanpas trajecten:
De aanpastrajecten lopen weer. Mocht u hierover vragen hebben kunt u ons bellen op 015 369 3467. Of u kunt dit door middel van een terugbelverzoek via https://www.optiekpijnacker.nl/contact-formulier/.

Noodzakelijke zorg:

Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel, maar zullen u voorlopig groeten zonder daarbij een hand te geven. Wij treffen in onze winkel alle mogelijke hygiënische maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Uw lenzen kunt u telefonisch of per e-mail bestellen. Voor Turnhout Optiek via werkplaats@turnhoutoptiek.nl of 010-466 53 58 en voor Optiek Pijnacker via info@optiekpijnacker.nl of 015-369 34 67.

Bril en hoortoestel reparaties die normaal ter plekke worden verricht zullen nu wellicht langer duren. Dit in verband met aangescherpte hygiëne protocollen. De medewerkers zullen een bakje neerzetten waar u de bril of het hoortoestel in kunt leggen. Daarna wordt de bril of het hoortoestel schoongemaakt en kan er worden gekeken wat we voor u kunnen betekenen. Neem daarom altijd uw reserve bril mee.

Als u niet geheel fit bent, vragen wij u het bezoek aan de winkel uit te stellen tot u zich helemaal beter voelt. Als u vragen heeft die wij eventueel telefonisch al kunnen beantwoorden, bel gerust.

Wij hopen op uw begrip voor het bovenstaande. Alleen samen met u kunnen we verspreiding van het virus zo snel mogelijk tegen gaan zonder onze winkels te hoeven sluiten.

Houdt onze website en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken.

Tot ziens, en horens, Team Optiek Pijnacker en Team Turnhout Optiek.